• Home
  •  / 
  • Cursus Barista

Ontwikkel je barista skills bij Dutch Coffee Academy

Een snelle cursus barista? Hier kan het!

Heb je altijd al eens een professionele kop koffie willen zetten, maar lukt het niet? Bij ons leren wij jou de techniek achter het koffiezetten. In korte tijd leer je alle basistechnieken om goed om te gaan met een espressomachine. Bij de Dutch Coffee Academy krijg je persoonlijke aandacht, zodat je de theorie achter de koffie ook echt goed kan toepassen onder leiding van een officieel gecertificeerde barista trainer.
Een cursus barista is een ideale mogelijkheid om skills te leren of koffie nu een passie is of je gasten een kwalitatieve koffie wilt serveren.

 

Verschillende cursussen aangeboden

 

Bij de Dutch Coffee Academy is het mogelijk om verschillende cursussen tot barista te volgen. Zo heb je een basiscursus, waarin je de technieken aangeleerd krijgt om een goede kop koffie te zetten. Er zijn ook cursussen die je kan volgen waar je meer in een bepaald facet verdiept, je specialiseert je dan echt in een onderdeel door middel van de cursus barista.

Bekijk de cursussen

Kleine groepen

Bij ons kan je alleen een cursus volgen in een kleine groep het gaat namelijk om de persoonlijke aandacht. Hoe meer aandacht je krijgt van de barista, hoe beter je de technieken aanleert. Het resultaat zal na de cursus dan ook zichtbaar zijn.

Erkende certificaten

 

Als je een cursus tot barista volgt bij de Dutch Coffee Academy, dan kan je internationaal erkende certificaten behalen. Zeker als onderneming is dit een echte toevoeging. Je wilt namelijk aan je gasten laten zien hoe goed jouw onderneming is in het zetten van goede koffie. Deze certificaten haal je alleen als je de cursus hebt gevolgd en gehaald.

De locatie

 

Je kunt ervoor kiezen om de cursus bij de Dutch coffee Academy te volgen, onze trainingsruimte is gevestigd in het prachtige Fort te Nieuwersluis. Het is echter ook mogelijk om de cursus te volgen op jouw eigen locatie. Dat heeft een extra voordeel: we trainen jou en jouw medewerkers op eigen apparatuur en met eigen koffie zodat alles wat geleerd wordt op de barista opleiding direct inzetbaar is in je praktijk.
Wil je een training op locatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen