• Home
  •  / 
  • Barista company

Barista company

Barista Company, specialist in Hospitality sinds 2007. Wij serveren bijzonder graag de allerbeste koffie, thee, cocktail of smoothie op uw evenement. Bij het woord “Barista” denk je waarschijnlijk met name aan een meester in koffie? Wij ook en dat zal bij de Barista Company ook altijd zo blijven. Eigenlijk zijn we gewoon koffie-nerds…

 

In Italië, waar het woord vandaan komt, betekent het echter meer dan dat. Een Barista bereidt en serveert alle dranken, is een top gastheer/ gastvrouw en overziet. Bij deze omschrijving voelen wij ons het beste thuis. Een Hospitality Specialist dus! De oprichters van de Barista Company, Wassili Magendans en Moniek Smit, zijn beiden echte pioniers in de nederlandse markt van Specialty Coffee.
Al vanaf 2000 waren beiden bezig met het serveren van de best mogelijke koffie op locatie. In 2005 besloten ze samen om nog meer de verdieping op te zoeken:De koffie moest beter, de machines optimaal, de kennis moest gedeeld: Barista Company werd geboren!

Na jarenlang succesvol bouwen aan de Barista Company werd het voor Moniek tijd voor iets anders en droeg zij het stokje over aan Chris van Eldijk.
Chris was eerder mede-eigenaar van een vergelijkbaar bedrijf waarbij de focus nog iets meer op cocktails en smoothies lag.
Wassili en hij besloten dan ook snel om de diensten uit te breiden met de meegenomen kennis. Ze zullen altijd echte koffie-“nerds” blijven hoor maar nu verzorgt Barista Company graag de complete Hospitality op jouw evenement, beurs of congres!

Bekijk Barista Company

Wat doet barista company?

Barista Company maakt meer van een koffie service, wij noemen het dan ook een koffie-beleving! Wat we echter ook erg leuk vinden om te doen: verse groente en fruitsmoothies maken, luxe thee bars, complete stand partys, foodtruck-festivals en nog veel meer. Kijk eens rond op deze website of bel even, we staan je graag te woord.

Contact Barista Company