• Home
  •  / 
  • Barista opleiding

Leer voortreffelijke koffie te maken.

Wil jij een echte barista worden?
Volg een barista opleiding!

Een goede kop koffiezetten, het is niet het makkelijkste wat er is. Daar moet voldoende aandacht aan besteed worden. Wil je de techniek onder de knie krijgen, dan is het raadzaam om een barista opleiding te volgen. Of het nu voor jezelf is, omdat je een passie voor koffie hebt of misschien heb je wel een horecaonderneming en wil je koffie van hoge kwaliteit serveren aan jouw gasten.

 

Erkende certificaten halen

 

Je kunt bij Dutch Coffee Academy terecht voor verschillende opleidingen die door onze gecertificeerde trainers wordt gegeven. Heb je na de opleiding het examen met goed resultaat afgesloten dan ontvang je een internationaal erkend certificaat. Met dit certificaat toon je overal ter wereld jouw barista niveau aan.

 

Persoonlijke aandacht

 

Bij Dutch Coffee Academy draait het om de persoonlijke aandacht. Het is alleen mogelijk om een barista opleiding te volgen in groepjes van maximaal 6 personen. Zo krijg je de aandacht die je nodig hebt om de techniek onder de knie te krijgen. Het is raadzaam om de trainingen te volgen met een aantal personeelsleden, zo kan de kennis gedeeld kan worden binnen de organisatie.

 

Verschillende trainingenĀ volgen

 

Je kan bij Dutch Coffee Academy verschillende barista opleidingen volgen. Zo kan je kiezen voor een basisopleiding waarin je de basistechnieken aangeleerd krijgt, maar bieden wij ook cursussen aan die meer gespecialiseerd zijn op specifieke onderdelen van het barista-vak. Wil je weten welke barista opleidingen er allemaal zijn? Bekijk dan alle opleidingen op de pagina.

Opleidingen bekijken

Inschrijven voor een barista opleiding

Wil jij leren hoe je een goede kop koffie kan zetten, misschien wel voor jezelf, maar ook voor je gasten die langskomen. Schrijf je dan in voor een barista opleiding en leer van een echte barista hoe jij koffie van topkwaliteit klaar kan maken.

Schrijf je in