• Home
  •  / 
  • Koffie academy

De koffie academy, alles om een barista te worden

Welkom op de koffie academy!

Om een echte goede kop koffie te leren zetten, is het goed om verschillende cursussen te volgen bij een koffie academy. Hier leer je tot in de details hoe je verschillende technieken kan gebruiken bij het zetten van een koffie. Dit kan zowel voor jezelf, omdat je een passie hebt voor koffie, maar je kan ook als horecaondernemer een koffie van goede kwaliteit willen serveren aan je gasten. Er zijn verschillende soorten cursussen die je kan je volgen bij ons waarin je je ook kan specialiseren in bepaalde delen. Zo word jij de specialist in het zetten van een goede kop koffie.

 

Van basis tot specialisme

 

Bij de Dutch Coffee Academy kun je verschillende cursussen volgen. Van een cursus waar je de basistechnieken aan kan leren tot een gespecialiseerde cursus van een bepaald onderdeel. Door deze cursus te volgen word jij in 1 dag opgeleid tot barista en ontvang je een internationaal erkende certificaat. Zo kan je laten zien dat jij hebt geleerd dat je koffie van grote kwaliteit kan leveren aan de gasten, of kan je verder gaan met je passie voor koffie.

Bekijk onze cursussen

Koffie academy op locatie

Een cursus bij de koffie academy is vooral heel erg leerzaam, maar er gaat wel tijd in zitten. Daarom is het ook mogelijk om bij ons een cursus te volgen op jouw eigen locatie. We trainen dan op jouw apparatuur en met jouw eigen koffie zodat alles wat je leert direct toepasbaar is in jouw eigen zaak. Je kunt de cursus echter ook bij de Dutch Coffee Academy volgen. De trainingsruimte bevindt zich in het prachtige Fort in Nieuwersluis. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke aandacht om zo nog beter de techniek aan te kunnen leren.  Je komt dan ook nooit in een groep terecht die groter is dan 6 deelnemers per barista opleiding.

 

Verschillende data

 

Er worden op verschillende data bepaalde cursussen gegeven. Het is goed om van tevoren even goed te kijken welke cursus er wordt aangeboden. Wil je nu echt een speciale cursus volgen, dan kan je geheel vrijblijvend contact opnemen met ons.

Contact ons