Basis Barista Training

De perfecte basis voor elke barista.

 

Of je nu thuis lekker aan de gang wilt met je eigen espressomachine of als horeca-ondernemer een stabiele basis wilt leggen, na afloop van deze cursus is het begin gemaakt!

 

In ongeveer 2,5 à 3 uur leer je in een klein groepje van maximaal 6 personen de beginselen over koffie. Hierin komt een stukje theorie over het product espresso voor; Wat is een espresso? Wat zijn de parameters waar een espresso aan moet voldoen? Hoe smaakt een goede espresso? En niet te vergeten, hoe maak je een goede espresso?

 

Ook aan de melk wordt aandacht besteed. Na een korte uitleg over melk wordt door middel van veel oefenen met het maken van cappuccino’s een goede basis gelegd om zelf mee verder te gaan. Tenslotte wordt nog wat uitgelegd over het schoonmaken van de espressomachine.

 

Voor de horeca-professionals zal ook nog aandacht besteed worden aan de barlogistiek. Hierin zal onder andere gekeken worden naar de indeling van de bar om de espressomachine heen zodat een optimale werkflow bereikt kan worden. Om het helemaal af te maken kan ook nog een dag(deel) door ons meegedraaid worden in de praktijk, om zo eventuele vragen die ontstaan gelijk te kunnen beantwoorden!

 

De training kan zowel op locatie gegeven worden als in onze trainingsruimte in Nieuwersluis.

 

Kosten €295,- excl. BTW, max. 6 personen
Aanvullend een dagdeel meelopen €180,-

Inschrijven

Kalender trainingsdata

Inschrijven