• Home
  •  / 
  • Barista Cursus

Een barista cursus volgen

Barista Cursus

Koffie speelt een steeds grotere rol in de Nederlandse samenleving.  Men vindt een goede kop koffie steeds belangrijker. Bij Dutch Coffee Academy is het mogelijk om cursussen en trainingen te volgen op het gebied van koffie.  Voor een goede koffie komen verschillende facetten bij elkaar. In onze cursussen gaat we in op de techniek van het zetten van een koffie. Na deze cursus kan jij een heerlijke kop koffiezetten voor jouw gasten.

 

Verschillende cursussen

 

Er zijn verschillende cursussen die je kan volgen bij de Dutch coffee Academy. Voor elk niveau van barista hebben wij een training. Zo kan je kan je kiezen voor de basis barista cursus. Hier leren wij je de theorie achter de koffie met daarbij de techniek. Er zijn ook aantal cursussen waarin je je kan specialiseren. Voor alle cursussen van een barista kan je kijken op de pagina waar alle trainingen staan.

Trainingen bekijken

Een echte barista worden

Wil jij een echte barista worden door een barista cursus te volgen? Dan ben je bij Dutch Coffee Academy aan het juiste adres. Door de ervaring en de kennis van een barista, worden jou de technieken geleerd die een echte barista ook heeft. Door de barista cursus te volgen wordt je in 1 dag opgeleid tot echte barista.

 

Officiële certificaten behalen

 

Als horecaondernemer wil je natuurlijk de beste kwaliteit koffie leveren aan jouw gasten. Je kunt bij een barista cursus dan ook een officieel certificaat halen. Als je na het volgen van de cursus het examen behaalt ontvang je een internationaal officieel erkend certificaat.

 

Inschrijven voor cursus

 

Wil jij leren hoe je een goede kop koffie zet voor jezelf of voor gasten? Schrijf je dan nu in voor een barista cursus en leer de technieken die een professional ook kent. Bekijk de pagina met alle cursussen en schrijf je in!

Inschrijven