• Home
  •  / 
  • Barista worden

Barista worden

Barista worden? Heb jij wat er voor nodig is?

Ambieer jij een functie als barista? Worden je vrienden gek van de slechte koffie bij je thuis? Dan is onze basis barista training sterk aan te raden. Door middel van het volgen van deze training kun je binnen een paar uur een volwaardige barista worden. Of je nu thuis aan de slag wilt met je espressoapparaat of een beginnend horecaondernemer bent: middels onze barista training kun je de basis leggen op het gebied van koffie zetten. Ben je geïnteresseerd in onze basis barista training? Bekijk dan snel alle details!

 

Bij The Dutch Coffee Acadamy bieden we verschillende soorten koffie-gerelateerde trainingen aan. Dit zijn de volgende cursussen:

 

Basis barista training
Vervolg / latte art training
SCAE Foundation
SCAE Intermediate
SCAE Professional

Bekijk onze trainingen

Een barista worden binnen 3 uur

De moeilijkheidsgraden en onderwerpen tussen deze trainingen verschillen sterk van elkaar. Waar de basis barista training bedoeld is voor beginners, is de SCAE Professional weer bedoeld voor de gevorderde koffieliefhebber en horecamedewerker. Een barista worden kan bij ons op allerlei manieren, of u nu beginnend bent, in de horeca wilt werken of al over veel vaardigheden beschikt.

 

De trainingen worden verzorgd door professionals die zowel ervaring als deskundigheid in huis hebben. De kosten en duur van de trainingen zijn zeer uiteenlopend; we raden u dus aan om uzelf goed in te lichten voordat u besluit een van onze cursussen te gaan volgen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Over ons

The Dutch Coffee Acadamy staat bekend om haar zeer professionele trainingen. We hebben tot op heden nog niet gefaald in het opleiden van mensen tot professionele barista’s. Inschrijven kan gemakkelijk op onze website en als u meer wilt weten kunt u te allen tijde gerust contact met ons opnemen. Een echte barista worden doe je bij The Dutch Coffee Acadamy!

Neem contact op